Løsninger

Prisvinnende løsninger for betaling og pasientadministrasjon.

Løsninger for hele pasientreisen

Hvert år frigjør våre løsninger mer enn 1 500 årsverk i helsesektoren – verdifull tid som kan benyttes på behandling av pasienter. Vi har bygget et team av dyktige mennesker som er i stand til å utvikle innovative ideer til lønnsomme og skalerbare løsninger. Med prisvinnende universell utforming og brukeropplevelse, frigjør vi helsepersonell fra oppgaver de aldri var ment å skulle utføre, slik at de kan behandle flere pasienter og tilby bedre behandling.

Terminaler

Selvbetjent betaling og pasientadministrasjon integrert mot ditt journalsystem.

Mer enn 1 500 løsninger fra Melin Medical er installert på Nordens legekontorer, legevakter, sykehus og fysikalske klinikker. Vi håndterer daglig mer enn 50 000 pasienter – mer enn 11 millioner hvert år.

Fordi Melin Medicals løsninger er integrert mot de ledende journalsystemene på det nordiske markedet, kan du overlate administrering av innbetalinger til oss. Vi sørger for at pengene går dit du ønsker, og at journalsystemet oppdateres automatisk. Våre selvbetjeningsterminaler gir pasientene mulighet til å sjekke inn hos sin behandler, trekke kølapp og betale for tjenestene de har mottatt – alt uten å forstyrre personellet.

Våre terminaler leveres i 2 utgaver: T1 og T2. T2 støtter betaling med kort og faktura, mens T1 også støtter betaling med kontanter.

T2
T1
Strekkodeskanner og høyttaler.
12-tommers skjerm med integrert Intel Atom SoC.
Kortleser med integrert LED-belysning, innsynsbeskyttet PIN-tastatur og termoskriver.
Fysisk knapp for aktivering av høykontrastmodus.
Nærhetssensor.
12-tommers skjerm med integrert Intel Atom SoC.
Strekkodeskanner, høyttaler samt seddel- og myntleser med integrert LED-belysning.
Kortleser med integrert LED-belysning og innsynsbeskyttet PIN-tastatur.
Termoskriver.
Nærhetssensor.

Inkluderte tjenester

Fakturering

Automatisert fakturering som tar hånd om alt fra utskrift av faktura til registrering av innbetaling.

Med Melin Medicals faktureringsløsning trenger du ikke lenger bruke manuelle ressurser på å generere og sende fakturaer. Pasienten har mulighet til å velge betaling med faktura på terminalen, og fakturaen skrives ut på stedet. Behandleren kan også bare sende pasienten rett hjem, så sørger vi for at pasienten får tilsendt en faktura på sin registrerte adresse. Kombiner med våre automatiserte inkassoløsning for å forsikre deg om at du får betalt.

Inkasso

Komplett oppfølging av utestående fordringer.

Om en pasient passerer terminalen uten å betale, registreres regningskortet som ubetalt i pasientens journal, og faktureres pasienten påfølgende dag. Med Melin Medical sikrer en fullstendig håndtering og oppfølging av utestående fordringer når betalingen uteblir.

Tilleggstjenester

Køhåndtering

Selvbetjent køhåndtering og ankomstregistrering.

Om terminalen ikke finner en avtalt time i journalsystemet, får pasienten tilbud om å trekke en kølapp. Denne skrives ut direkte fra terminalen. Kølappsystemet støtter for flere køer, og er tilknyttet en skjerm i resepsjonen slik at personalet til enhver tid har oversikt over alle køer.