Effektive løsninger for pasientadministrasjon

Vi har spesialisert oss på løsninger for betaling og administrasjon i helsesektoren. Vi frigjør tid slik at helsepersonell kan behandle flere pasienter og tilby bedre behandling.

Les mer om oss

Løsninger for hele pasientreisen

T1

Vår egen selvbetjente terminal med prisvinnende tilgjengelighet. Integreres med deres journalsystem og aksepterer betaling med kort og kontanter.

Les mer

T2

Vår etterfølger til T1. Akkurat like kraftfull, men smalere og mindre, med enda bedre tilgjengelighet. For klinikker som ikke krever eller ønsker kontanthåndtering.

Les mer

Fakturering

Automatisert fakturering som tar hånd om alt fra utskrift av faktura til registrering av innbetaling. Kombiner med vår inkassoløsning for å forsikre deg om at du får betalt.

Les mer

Inkasso

Automatisert inkasso levert gjennom vårt datterselskap Melin Collectors. Sikrer deg komplett oppfølging av forfalte fakturaer.

Les mer

Terminaler

Selvbetjent betaling og pasientadministrasjon integrert mot ditt journalsystem.

T2
T1
Strekkodeskanner og høyttaler.
12-tommers skjerm med integrert Intel Atom SoC.
Kortleser med integrert LED-belysning, innsynsbeskyttet PIN-tastatur og termoskriver.
Fysisk knapp for aktivering av høykontrastmodus.
Nærhetssensor.
12-tommers skjerm med integrert Intel Atom SoC.
Strekkodeskanner, høyttaler samt seddel- og myntleser med integrert LED-belysning.
Kortleser med integrert LED-belysning og innsynsbeskyttet PIN-tastatur.
Termoskriver.
Nærhetssensor.

Vi er fornøyde når du er det

Hos Melin Medical tror vi på at kundetilfredshet er den viktigste driveren for suksess. Derfor har vi dedikert et helt team til å sørge for at du er tilfreds med våre løsninger. Fra våre kontorer i Oslo jobber vårt Customer Success-team proaktivt med å følge opp kundene våre for å sikre at de har fått tilstrekkelig opplæring og for å imøtekomme eventuelle utfordringer kunden har i sin arbeidsdag.

Lydintervju med Jon-Arne Ødegaard
00:00 / 00:00
 • Jon-Arne Ødegaard

  Allmennlege

  – Melin Medical har eliminert tidkrevende utgifter som oppgjør og kontantinnskudd. Hverdagen er mye enklere nå, og vi har spart masse penger på reduserte utgifter til regnskap og bokføring. Melin Medical har hjulpet oss med å effektivisere arbeidsdagen. Melin Medical fjerner uønskede arbeidsoppgaver fra personell som kan brukes til viktigere ting, som f.eks. pasientbehandling.

 • Per-Anton Sirnes

  Kardiolog

  – Vi er kjempefornøyde med Melin Medical! Pasientene betaler regningene sine selv, enten med kort eller kontanter, og får en kvittering på stedet – uten å forstyrre personalet. Alt flyter mye bedre på klinikken nå!

 • Daniel Habashi

  Allmennlege

  – Vi har alltid vært fornøyde med Melin Medicals betalings- og administrasjonsløsninger. Etter at vi begynte å ta i bruk Melin Medical, har systemet blitt enda bedre. Pasienter kan nå ta ansvar for flere administrative oppgaver, og mer tid blir frigjort for oss.

 • Helge Strømskag

  Legeregnskap AS

  – Vi håndterer regnskapet til mer enn 1 000 behandlere i Norge. Melin Medicals løsninger er nyttige verktøy for å forenkle våre bokføringsprosesser. Vi får tilgang til alle nødvendige økonomiske rapporter, og får full oversikt over klinikkenes utestående fordringer.