Referanser​

Vi er stolte av å ha mange fornøyde kunder. Her kan du lese om erfaringene til noen av dem.

ROA LEGEFELLESSKAP

– Etter at vi fikk terminalen har vi fått mye bedre tid til pasientene! Pasientene synes det er enkelt og lett å betjene terminalen, og vi kan nå bedre prioritere de pasienter som trenger hjelp.

MONA KARLSEN, LEGESEKRETÆR

ØSTLANDSKE HJERTESENTER

– Vi er svært fornøyde med vår Melin Medical-terminal. Pasienten sjekker seg ut selv med kort eller kontant og får kvittering umiddelbart – uten at medhjelperne må avbryte andre oppgaver for å betjene en ferdigbehandlet pasient. Nå flyter alt mye bedre på klinikken. Kasseoppgjøret hver uke er ryddig og oversiktlig. En stor forbedring!

DR. PER ANTON SIRNES, LEGE

​LEGEREGNSKAP

– Vi fører regnskap for mer enn 1 000 leger og legesentre i Norge. Melin Medicals systemer er nyttige verktøy for oss for å forenkle bokføring av våre klienters regnskap. Vi får tilgang til nødvendige rapporter for egenandeler og øvrige pasientbetalinger, samtidig som vi har fullt overblikk over klientenes utestående fordringer.

HELGE STRØMSKAG, DAGLIG LEDER

GLOPPEN LEGESENTER

– Vi har alltid vært fornøyde med vår betalings- og administrasjonsløsning fra Melin Medical. Etter at vi fikk tilgang til Melin Medicals moduler i PasientSky, har systemet blitt enda bedre! Pasientene kan nå selv løse flere administrative oppgaver, og vi får enda mer frigjort tid.

DANIEL HABASHI, LEGE